Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lumea Lui Martin
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cartonase ilustrate, sa recunoastem fructele
35 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Set de 75 cartonase ilustrate, carton 300gr, plastifiate fata-verso.

Fructele sunt daruri ale naturii care contribuie la mentinerea sanatatii datorita multitudinii de vitamine pe care le contin.

Multi copii insa, refuza fructele. Pentru a-i constientiza de necesitatea consumarii acestora, dar si pentru a le aduce la cunostinta cat efort se depune ca fructele sa ajunga pe masa lor, elevii pot face cunostinta cu cartonasele ilustrate.

Acestea, in primul rand, ii familiarizeaza cu denumirea fructelor, cu mediul de unde provin si rolul pe care il au datorita continutului bogat al vitaminelor. Copiii au posibilitatea sa observe fructele, sa compare forma, culoarea, sa observe partile componente ale plantei.

Instrumente ideale, cartonasele pot fi folosite pentru o gama variata de jocuri educative ce pot fi realizate in activitatile invatamantului preprimar, dar si in orele de cunoasterea mediului din invatamantul primar.
Cu o grafica deosebita, atractiva, aceste instrumente educative pot dezvolta imaginatia copiilor, punandu-i in posibilitatea de a crea ei insisi jocuri adaptate varstei lor.
Din Gura in Gura